Mailchimp kursus - lær hvordan du laver professionelle nyhedsbreve med MailChimp

 

Thisted Forsikring og Morsø Erhvervsråd tilbyder i efteråret 2017 en række kurser indenfor digital markedsføring. Kursusrækken består af 3 emner: MailChimp (elektroniske nyhedsbreve), Facebook og mobilvideo til sociale medier. 

 

E-mail marketing og nyhedsbreve er en af de digitale discipliner, som har været længst på markedet og alligevel er det stadig den kanal med højest ROI (return on investment). Der er derfor rigtig god grund til at investere tid og kræfter i nyhedsbreve!

Lær hvordan du laver top professionelle nyhedsbreve til dine kunder på dette hands-on kursus.

På kurset lærer du, hvordan du laver en personlig skabelon til dit nyhedsbrev, opretter lister til dine nyhedsbrevsmodtagere, måler din indsats og meget mere!

 

På kurset kommer vi omkring:

  • Hvordan du opsætter din konto (og opretter én, hvis du ikke allerede har dette), navigerer i MailChimp og bruger de grundlæggende funktioner
  • Hvordan du opretter lister til dine nyhedsbrevmodtagere, laver tilmeldingsformularer og får disse implementeret på din hjemmeside.
  • Hvordan du opsætter en skabelon, som du kan bruge til dit fremtidige nyhedsbrev og viser dig, hvordan du nemt bruger skabelonen, når du skal oprette dine nyhedsbreve
  • De forskellige muligheder du har for at gøre dit nyhedsbrev interessant og hvordan du laver godt og fængende indhold til dit nyhedsbrev.
  • Hvordan du ser, hvor mange der har åbnet dit nyhedsbrev og hvem der har åbnet det, så du kan vurdere din succesrate
  • Hvilke muligheder der er med Mailchimps rapport system.

 

Hvem er kurset for?

Kurset er for begyndere. Du er måske selvstændig, marketingkoordinator, butiksindehaver eller noget helt fjerde – men jobfunktion, niveau og erfaring er ikke noget der hindrer dig.

Vi arbejder med Mailchimp på computeren og du skal derfor selv medbringe din computer.

 

Der oprettes en lukket Facebookgruppe, hvor I deltagere efterfølgende kan erfaringsudveksle med hinanden.

 

Praktiske oplysninger:

Underviser

Kasper Jørgensen underviser til dagligt studerende på videregående uddannelser i bl.a. brugen af sociale medier. Kasper har endvidere erfaring fra to af landets største ejendomsmæglerkæder, hvor han har understøttet de enkelte forretninger i at øge deres kendskabsgrad og ordretilgang via interaktion på de sociale medier. 

Tid og sted

14. september kl. 10:00-14:00 hos Morsø Erhvervsråd, Holgersgade 1, 7900 Nykøbing Mors

Pris ex. moms

For medlemmer: 500 kr. Samlet pris for hele kursusrækken: 2.000 kr. (normalpris: 2.600 kr)   (Mailchimp 14/9 (elektroniske nyhedsbreve) + Facebook 28/9 + mobilvideo 12/10+31/10)

For ikke-medlemmer: 800 kr. Samlet pris for hele kursusrækken: 2.900 kr. (normalpris: 3.400 kr)   (Mailchimp 14/9 (elektroniske nyhedsbreve) + Facebook 28/9 + mobilvideo 12/10+31/10)

Tilmelding 

Der er bindene tilmelding senest 4. september. Der er meget begrænset antal pladser. 

Har du spørgsmål? Kontakt kommunikationskoordinator Mette Jensen: mje@mer.dk | T.: 7199 2103Tilmelding

Indtast venligst dine oplysninger herunder

Firma
CVR-nr.
Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnr
By
Telefon
Mobil
E-mail
Hjemmeside
Deltagere
Bemærkninger
Ved flere end 1 deltagere, skriv venligst navnene på de enkelte deltagere