Persondataforordning 2018

 

Har du styr på, hvad de nye regler om persondata betyder for din virksomhed? 

 

Den 25. maj 2018 bortfalder den danske persondatalov, og de nye regler i EU-persondataforordningen træder i kraft. Alle virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder, der behandler personoplysninger er underlagt forordningen.

BDO og Morsø Erhvervsråd afholder i samarbejde et morgenmøde, hvor du kan få introduktion til, hvad de nye regler betyder for din virksomhed.

Personoplysninger er nemlig ikke bare oplysninger om helbred, politisk overbevisning, seksuelle forhold og lignende, men alle de oplysninger, der kan henføres til en person, fx adresse, telefonnummer og e-mail.

Det er afgørende at have styr på data og kunne dokumentere, at reglerne overholdes. Det kræver blandt andet, at der er styr på samtlige persondata, at IT-sikkerheden er i top, og at medarbejderne er uddannet i at være opmærksomme. 

I modsat fald kan virksomheden idømmes væsentlige bøder. Din virksomheds beskyttelse af persondata ligger i dine hænder.

 

Praktiske oplysninger: 

Underviser

BDO

Tid og sted

Onsdag 18. april kl. 08:00-10:00 hos Morsø Erhvervsråd, Holgersgade 1, 7900 Nykøbing Mors

Pris 

Gratis for medlemmer.

Ikke-medlemmer: 200 kr. 

Tilmelding 

Tilmelding er nødvendig senest 16. april



Deltagere

FirmaNavn
Henning Sørensen
Kaj Hyldig
Morsø Taxi & Turisttrafik
AktivPersonale A/SBente Dahl Andersen
Benefit4UAnette Stagstrup
BroundalDaniel Broundal
Butik AgerdalKirsten Korsgaard
Børnehuset ØstergadeHeidi Hyldig
Cafe HolmenBethina Holm
Dalens SprogserviceKirsten Jensen
Ejendomsselkabet MKF A/SNils Pedersen
Flex Trim A/SAnne Bjerre Larsen
Fredholm SolutionsKristian Fredholm
Haaning A/SEllen Nørgaard
HåndværkerVinduetMette Edsen
Heltoften Anette Jensen
K E Andersen & Søn A/SJette Andersen
KP Kristian Poulsen
KSM-Stoker A/SJens Mogensen
LÆS PÅ NYAnnemette Vig Schlichting
Murerfirmaet Henrik Østergaard ApSKirsten Østergaard
Nordic NetworkingLisbeth Nielsen
Red Office MPkontorcenter A/SLotte Haunstrup
Regnskabs-SupportJane Gertsen
Sallingsund FærgekroJEns-Peter Skov
Sundby TrapperSøren Iversen
Telvera ApSTorben Leth
Thomas Møller Pedersen ApsThomas Møller Pedersen
Thorup Smed A/SJane Mikkelsen
Tømrermester Klaus VigKlaus Vig
T’bordsMerete Brik
VTO – Vils Tegloverliggere A/SAnni Jensen
VTO – Vils Tegloverliggere A/STina
Worms Smede- og MaskinfabrikAnnette Nygaard