... og den gyldne - går til ...

Traditionen tro, blev de to prestigefyldte priser uddelt til en iværksætter og en virksomhed.

 

Den Gyldne Musling blev uddelt til Vils Bolighus.

Prisen uddeles til en iværksætter som har været på en usædvanlig rejse, har en lovende fremtid og er en god ambassadør for Mors.

Rasmus fra Vils Bolighus er en Ildsjæl, der har meget fokus på at udvikle sin forretning, også på det grønne område. Han har utroligt mange forskellige aktiviteter og indsatser i gang til gavn for mange på øen. Han har siden starten udvidet kundekredsen, så kunder fra både Sønderjylland og Sjælland vælger at køre til Vils for at købe deres møbler. Rasmus har ydet en særlig indsats for medlemmer af Scleroseforeningen på Mors. Dette medførte at Scleroseforeningen i hele Danmark nu får medlemsrabat på de stole der forøger mobiliteten for scleroseramte.

 

Den Gyldne Østers blev uddelt til Reron A/S.

Den Gyldne Østers uddeles til en virksomhed som har ydet en særlig indsats for erhvervslivet på Mors.

Reron har formået at skabe sig et ry blandt de store landsdækkende virksomheder som et selskab der leverer til tiden, og til aftalt kvalitet. De er fulgt med tiden, og har med en professionel bestyrelse formået at indføre digitalisering i hele organisationen, så hver medarbejder i dag slipper for det meste papirarbejde, og i stedet anvender en digital løsning. Desuden har Reron stillet sin erfaring og organisatoriske kraft til rådighed for andre virksomhedsejere på Mors, og dermed hjulpet dem med at løfte deres virksomhed.