6 lokale virksomheder modtager studerende

 

Morsø Erhvervsråd deltog sammen med SKOV, BILA og Morsø Kommune i årets store karrieremesse 6. marts i Aalborg. Til dagen var der udviklet en konkurrence om et 2 dages ophold på Mors i forbindelse med Kulturmødet. 132 studerende skrev sig op til konkurrencen. De 6 vindere af opholdet er nu fundet.
I løbet af opholdet vil de besøge seks lokale virksomheder og efterfølgende opleve den store mangfoldighed af aktivitet og liv, som følger med Kulturmødet. 

En af virksomhederne, som de studerende skal besøge, er Thy-Mors Energi. Diana Andersen, HR-chef Thy-Mors Energi, fortæller:
-Vi er en innovativ og lokal vækstdynamo, der ikke kun leverer strøm. Det vil vi gerne tydeliggøre overfor de studerende, så de får øjnene op for alle de spændende karrieremuligheder, vi kan tilbyde. Vores branche er i rivende udvikling – se blot testcentret i Østerild som vi har et tæt samarbejde med. Vi kan konstatere, at behovet for akademikere stiger i vores organisation i takt med nye arbejdsopgaver og produkter støder til. Vi er meget bevidste om vores fremtidige rekrutteringsbehov.

 

Læs hele artiklen >>