Erhvervskonsulent til Morsø Erhvervsråd

 

Vi søger endnu en erhvervskonsulent, som kan styrke erhvervsservicen over for øens virksomheder og iværksættere.

Har du en god forståelse for og indsigt i virksomheders behov? Forstår du processer, og kan du spotte de indsatsområder, som kan skabe vækst og udvikling? Så læs med her.  

 

Om jobbet

Erhvervsservice er Erhvervsrådets kerneydelse, som tager afsæt i virksomhedernes behov og daglige forretning. Arbejdet omfatter bl.a.:

  • individuel vejledning af virksomheder og iværksættere
  • arrangementer
  • erhvervsnetværk
  • rekruttering af nye medlemmer
  • projektudvikling

Vejledningen fungerer desuden som indgang til andre offentlige tilbud om medfinansiering til virksomhedsudvikling. Der er derfor et tæt samarbejde med Erhvervshus Nordjylland, Morsø Kommune og en række centrale aktører.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en bred indsigt indenfor forretningsudvikling og en god forretningsforståelse. Du har en udadvendt og serviceminded personlighed, og du evner at arbejde selvstændigt og tør tage ansvar.

Måske kan du byde ind med viden om digitalisering i virksomheder, teknisk forståelse eller måske har du erfaring med kobling og tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft.

Vigtigst er dog, at din erhvervsmæssige erfaring har givet dig den rette indsigt og ballast til at møde virksomhedsejere og andre erhvervsdrivende i øjenhøjde på en kompetent og professionel måde.

Derudover må du også meget gerne have kendskab til erhvervslivet på Mors, ligesom et stærkt lokalt netværk vil være en fordel.

 

Om Morsø Erhvervsråd

Morsø Erhvervsråd er en selvstændig medlemsorganisation og er en central drivkraft i erhvervsudviklingen på Mors i tæt samspil med erhvervslivet og Morsø Kommune. Erhvervslivet skal serviceres, og det skal være nemt at starte, drive og udvikle virksomhed.

Vi har til huse i den gamle hovedbygning for Morsø Jernstøberi i Holgersgade. Her deler vi bygningen med Erhvervshus Nordjylland, Destination Limfjorden, Handelstandschefen og direktøren for Danmarks Skaldyrshovedstad.

 

 

Send venligst din ansøgning senest 14. november til erhvervsdirektør, Tinna Malmborg på tma@mer.dk.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Tinna Malmborg: 6110 1416