Konference om sociale medier kroner et år med samarbejde på tværs

 

I efteråret afholdte Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Morsø Erhvervsråd 7 kurser sammen, hvor virksomheder har kunnet deltage i både i Skive og Nykøbing og det tilbud har mere 90 deltagere benyttet sig af.  Igen i år har Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Morsø Erhvervsråd arbejdet sammen om at få stablet en spændende kursuskalender på benene. 

Den 2. april udvider Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og Morsø Erhvervsråd samarbejdet og inviterer til en heldagskonference om sociale medier under overskriften ’Elsk sociale medier’. Her bliver der inviteret bredt ud på tværs af kommunegrænser hvor også Thy Erhvervsforum også deltager.

-Vi glæder os rigtig meget til at samle virksomheder fra de tre kommuner til denne dag hvor vi stiller skarpt på sociale medier. Vi har lavet et fantastisk program hvor bl.a. Thomas Bigum kommer og gør os klogere på hvordan man kan benytte Facebookgrupper og Instagram. Dagen byder også på indblik i SoMe-indsatsen hos den succesfulde virksomhed ELSK, hvor stifter og CEO Lars Riis, fortæller om deres eventyr på de sociale medier, udtaler Mette Poulsen fra Morsø Erhvervsråd.

 

Læs hele artiklen >>