Lokal Task Force står klar med kriseråd til virksomheder på Mors

 

Morsø Erhvervsråd etablerer en Task Force, der tilbyder gratis rådgivning til  virksomheder, der er ramt af Corona-krisen

 

”Vi har aldrig prøvet noget lignende før, og mange virksomhedsledere ved ikke, hvordan de skal tackle de problemer, Corona-krisen medfører. Dem vil vi gerne hjælpe med kompetent rådgivning.”

Ordene kommer fra formanden for Morsø Erhvervsråd, Tage Odgaard Nielsen. Han står sammen med Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen bag oprettelsen af en ekspertgruppe – en Task Force – der skal hjælpe lokale virksomheder med at komme helskindet igennem den aktuelle økonomiske krise i kølvandet på Corona-nedlukningen.

 

Task Forcen består af:

  • Advokat Ole Møller Knudsen, Advokathuset Funch & Nielsen.
  • Statsautoriseret revisor Thomas Baagø, BDO Revision.
  • Direktør Frank Bertelsen, Frøslev Mollerup Sparekasse.
  • Tage Odgaard Nielsen, formand for Morsø Erhvervsråd og Dansk Industri Thy/Mors.
  • Borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Kommune.

 

Morsø Erhvervsråd lægger vægt på, at der er tale om et helt uformelt forum, som skal kunne handle hurtigt. ”Der gik få timer, fra ideen var fostret til ekspertpanelet var samlet. Tanken er ikke at lave et tungt apparat men til gengæld at yde hurtig og effektiv rådgivning til de virksomheder, der har brug for det. Her kan f.eks. små virksomheder, der til daglig ikke har en advokat eller en statstautoriseret revisor tilknyttet, få et hurtigt, kvalificeret råd om, hvordan de tackler de udfordringer, Corona-krisen har trukket med sig. Der satses ikke på lange forløb mellem virksomheden og rådgiveren. Den nye service sigter mod at give et hurtigt og kompetent råd om, hvordan virksomheden griber sine aktuelle udfordringer an og hvor den kan gå hen og få vejledning eller eventuelt økonomisk støtte. Vi tror, mange kan have brug for en snak og et godt råd, og dem vil vi gerne gøre noget for fra erhvervsrådets side”, siger Tage Odgaard Nielsen.

 

Han understreger, at tilbuddet ikke kun retter sig mod de virksomheder, der er medlem af Morsø Erhvervsråd. ”Det er et gratis tilbud til alle i det lokale erhvervsliv i håbet om, at vi sammen kan komme ud på den anden side af den økonomiske krise, der for mange er en følge af Corona-krisen. Takket være stor velvilje fra de lokale rådgiveres side kan Morsø Erhvervsråd bakke lokale virksomhedsledere op i en svær tid”, siger Tage Odgaard Nielsen.

 

De tilknyttede rådgivere arbejder uden honorar, og rådgivning fra Morsø Erhvervsråds Task Force er derfor gratis. Virksomheder på Mors kan komme i kontakt med rådgiverne ved at sende en mail til taskforce@mer.dk eller ringe på telefon 9772 4800.