Marketingkoordinator til Morsø Erhvervsråd (Stillingen er besat)

 

Kan du lære os noget om branding, tekstforfatning og sociale medier? Drømmer du om jobbet, hvor du selv er med til at sætte rammerne, og i høj grad få indflydelse på din egen arbejdsdag, så læs videre.

 

 

Vi søger en kreativ og initiativrig kollega, som kan udarbejde værdiskabende indhold til vores digitale kanaler, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi søger dig, der selvstændigt kan tage ansvar for vores samlede marketingindsats og udvikle, implementere og optimere på både nuværende og kommende initiativer.

 

Mere konkret vil det omhandle:

  • Udvikling og administration af alle vores SoMe-kanaler
  • Tekstforfatning, herunder produktion af opslag til sociale medier, nyhedsbreve m.v.
  • Vedligehold og optimering af vores hjemmeside

 

Hvad forventer vi af dig?

Du er et ambitiøst og kommunikativt talent med tonsvis af gode idéer og en æstetisk sans, der siger spar to. Du er lidt af en SoMe-nørd, der har viden om og interesse for sociale medier – og du ved, hvad der virker. Du er derfor i stand til at lægge en velovervejet strategi for kommende markedsføringstiltag – måske har du også en lille konceptudvikler i maven, hvilket gør dig i stand til at bibeholde den røde tråd i dit arbejde.

Idet du bliver den primære ansvarsperson for vores online markedsføring, forventer vi, at du er ansvarsbevidst, kan arbejde selvstændigt og har et stærkt eksekveringsgen. Du har også lyst til at dele ud af din viden bl.a. ifm. netværk og kursusaktivitet.

 

Hvad kan du forvente af os?

Du bliver en ligeværdig og essentiel del af vores engagerede team. Du får masser af ansvar fra dag ét – dermed får du også muligheden for selv at forme din arbejdsdag. Vi værdsætter gode idéer og nye indspark og har kort vej fra tanke til handling.

 

Kvalifikationer

  • Du har en relevant uddannelse med fokus på kommunikation, markedsføring og/eller digitale medier.
  • Du er ambitiøs og engageret og interesseret i kommunikation og SoMe.
  • Du besidder stærke kommunikative evner og ved, hvordan man bedst formidler sine budskaber på de sociale medier

 

Om Morsø Erhvervsråd

Morsø Erhvervsråd er en selvstændig medlemsorganisation og er en central drivkraft i erhvervsudviklingen på Mors i tæt samspil med erhvervslivet og Morsø Kommune. Erhvervslivet skal serviceres, og det skal være nemt at starte, drive og udvikle virksomhed.

Vi har til huse i den gamle hovedbygning for Morsø Jernstøberi i Holgersgade. Her deler vi bygningen med Erhvervshus Nordjylland, Destination Limfjorden, Handelstandschefen og direktøren for Danmarks Skaldyrshovedstad.

 

Stillingsopslaget er ikke længere aktivt. Ansættelse snarest muligt.

Send venligst din ansøgning til erhvervsdirektør, Tinna Malmborg på tma@mer.dk.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte erhvervsdirektør, Tinna Malmborg: 6110 1416.