Medlemstal mere end fordoblet hos erhvervsrådet

 

 

Medlemmerne bliver stadig flere hos Morsø Erhvervsråd og er nu vokset til det største antal medlemmer siden 1966, hvor erhvervsrådet blev etableret.

- I 2016 var vi 124 medlemmer og er nu oppe på 308, så det er mere end fordobling, siger Per Søndergaard, direktør for Morsø Erhvervsråd.

 

Ny kurs

I 2016 blev det politisk besluttet i Morsø Kommune at styrke den erhvervsfremmende indsats overfor de lokale virksomheder og iværksættere:

-I forbindelse med den nye kurs for erhvervsrådet, fik vi kortlagt og analyseret, hvad virksomhederne på Mors efterspurgte. Og det har vi tilpasset os.

Per Søndergaard mener, at dette er en af årsagerne til, den store stigning i antallet af medlemmer.

 

Hjælp til virksomhederne og iværksætterne i dagligdagen går aldrig af mode

Morsø Erhvervsråd tilbyder i dag individuel vejledning til iværksættere og virksomheder.

I kortlægningen fremgik også et stort ønske om netværk for øens virksomheder. I dag faciliterer erhvervsrådet flere netværk, som blandt andet består af netværk for ejerledere og et marketingnetværk.

Med 14 arrangementer i kalenderen for 2. halvår af 2019, arbejdes der også fokuseret med mange varierede tilbud til virksomheder.

-Virksomhedernes behov er forskellige, men det er de enkelte brancher også. Bygge- og anlægsbranchens behov kan være forskellige fra f.eks. detailhandelen.

Denne uge inviterer Morsø Erhvervsråd i samarbejde med Spar Nord til netværksaften og foredrag med Nils Villemoes. Et eksklusivt medlemsarrangement som er udsolgt.

Udover erhvervsservice har Morsø Erhvervsråd også fokus på erhvervslivets rammebetingelser, og er derfor også aktiv indenfor erhvervsudvikling og erhvervspolitik som for eksempel forbedret infrastruktur og tiltrækning af arbejdskraft.