Morsø Erhvervsråd udpeger ny erhvervsdirektør

 

Bestyrelsen for Morsø Erhvervsråd har med virkning fra 1. august ansat Tinna Malmborg som ny erhvervsdirektør i Morsø Erhvervsråd.

 

Tinna Malmborg er 53 år og har erfaring fra flere sektorer. Fælles for hendes tidligere jobs er, at kontakten med andre mennesker har været det centrale. Hun har arbejdet som kommunal sagsbehandler, projektleder, erhvervs- og uddannelseskonsulent og kommer senest fra en stilling som ansvarlig for projektsalg inden for hospitalssektoren.

 

”Bestyrelsen har bevidst satset på at besætte direktørstillingen med en profil, der sætter pris på den direkte kontakt med mange mennesker”, siger Tage Odgaard Nielsen, der er formand for bestyrelsen i Morsø Erhvervsråd.

”Dialogen med erhvervsrådets medlemmer er en helt central del af jobbet, og med Tinna Malmborg i spidsen vil bestyrelsen bevidst styrke erhvervsrådets kerneopgave, nemlig at være et dynamisk serviceorgan for medlemsvirksomhederne og en krumtap i erhvervsudviklingen på Mors”.

 

Tinna Malmborg bor i dag i Silkeborg men flytter til Mors i forbindelse med sin tiltræden 1. august. Hun og ægtefællen Allan har købt hus i Sillerslev.

”Jeg er opvokset i Thisted og glæder mig til at vende tilbage til en egn, jeg kender rigtig godt”, siger hun.

”Samtidig føler jeg mig privilegeret over at skulle være en del af det velfungerende team i Morsø Erhvervsråd, og jeg ser frem til at skulle samarbejde med medlemsvirksomhederne, med Morsø Kommune, Erhvervshus Nordjylland, Morsø Handelsstandsforening, Destination Limfjorden og de mange andre aktører. Jeg skal gøre mit til, at Morsø Erhvervsråd også fremover bliver en synlig og aktiv samarbejdspartner til gavn for erhvervsudviklingen på Mors”, siger Tinna Malmborg.

 

--

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til formand for Morsø Erhvervsråds bestyrelse, Tage Odgaard Nielsen, på telefon 21 40 25 66 eller ton@frontego.dk