Salling Bank er klar til at hjælpe kunder, der bliver ramt af Corona-krisen

 

Der er to store spørgsmål, rigtig mange kunder stiller sig selv og banken lige nu.

Har man likviditeten til at stå imod, og hvor lang tid mon denne Corona-krise vil stå på.

 

Heldigvis har Folketinget vist stor handlekraft ved at vedtage omfattende hjælpeprogrammer og kombinationen af disse sammen med pengeinstitutternes udmeldinger om også at hjælpe med til at finde løsninger for kunderne, vil hjælpe med at afbøde nogle af de negative økonomiske virkninger af Corona-krisen. Vi er ikke i tvivl om, at vi som samfund ved fælles hjælp nok skal komme helskindet igennem krisen.

Vi har i Salling Bank fra begyndelsen af Coronakrisen talt med mange af vores privat- og erhvervskunder, og vi forsøger at lave individuelle løsninger, hvor vi tager hensyn til den enkeltes økonomi og situation.

 

Vi er klar til at hjælpe

Selvom Salling Banks filialer er lukkede for fysisk adgang for at mindske smitterisikoen for både kunder og personale – så er vi klar til hjælpe vores kunder, de skal bare ringe eller skrive

 

Privatkunder

Er man en af de mange, der i øjeblikket oplever lønnedgang eller at blive opsagt, kan vi hjælpe vores private kunder med f.eks. Ydelsesfritagelse på banklån i en periode, midlertidige kreditter eller måske omlægning af kreditforeningslån. Enhver løsning vil afhænge af den enkelte kundes økonomi, og på den måde kan vi hjælpe flest på den bedste måde.

 

Erhverv

Driver man erhvervsvirksomhed skal man hurtigst muligt tage fat i sin rådgiver i Salling Bank, hvis man kan se, at man bliver økonomisk udfordret af Coronakrisen.

Så ser vi på mulighederne for at virksomheden kan klare sig igennem. Vi har flere ting i værktøjskassen såsom at forhøje kassekreditten, udskyde ydelser på lån, omlægninger af lån og meget andet. Vigtigt er det også at få set på, hvad den enkelte virksomhed kan få af hjælp fra de nyetablerede offentlige hjælpeordninger.

Jeg vil derfor også opfordre til, at man går ind på virksomhedsguiden.dk og ser på, hvilke muligheder der er for at få hjælp fra de nye hjælpepakker fra Staten. Hjemmesiden opdateres hele tiden, og det bedste sted at holde sig ajour på ordningerne.

 

Som altid opfordrer vi kunderne til at kontakte os, så vi i fællesskab kan undersøge hvilke muligheder der er for den enkelte. Jo før jo bedre.

 

Peter Vinther Christensen
Bankdirektør, Salling Bank

 

 

5 lokale banker: Sådan oplever vi situationen lige nu

Morsø Erhvervsråd har kontaktet 5 lokale banker for at få en fornemmelse af, hvordan det står til i lokalområdet. Læs derfor også