Om Morsø Erhvervsråd

Lokalområdets største erhvervsnetværk

Foreningen

Morsø Erhvervsråd er en selvstændig interesseorganisation med egne vedtægter og bestyrelse. Foreningen har eksisteret siden 1964 og er i dag støttet af ca. 300 medlemsvirksomheder.

 

I 2016 godkendte kommunalbestyrelsen i Morsø Kommune ”Fremtidens Erhvervsfremme på Mors”, der udpeger Morsø Erhvervsråd, som operatør for den samlede erhvervsfremmeindsats på Mors.

 

Området er kendt for at have en stærk erhvervskultur – og sådan skal det gerne blive ved med at være. Vi bidrager derfor hver dag til at sikre optimale rammevilkår for udvikling, både for den enkelte virksomhed, iværksætter og Morsø generelt.

Det arbejder vi for

Morsø Erhvervsråd er sat i verden for at fremme medlemmernes og erhvervslivets interesser. Og formålet er til hver en tid at samarbejde med erhvervslivet og Morsø Kommune, om løsninger til gavn for virksomhederne, iværksætteriet samt en positiv erhvervsudvikling på Mors.

 

Den solide opbakning fra erhvervslivet og kommunen, gør os i stand til at arbejde målrettet for udvikling og vækst i området.

 

Vores ydelser er derfor delt i to indsatser:

 

En række gratis ydelser som vi formidler og tilbyder til alle iværksættere og virksomheder på Mors – på vegne af Morsø Kommune.

 

Fordele for medlemmerne i form af et stort lokalt erhvervsnetværk, indflydelse på erhvervsudviklingen, adgang til erfaringsudveksling, gratis events og faglige netværk.

Nyttig viden

Lokalområdets største erhvervsnetværk

Kontakt os hvis du vil vide mere 

Find os her