Vejledning for din virksomhed

Sådan kan vi vejlede dig

1:1 vejledning

 

Er din virksomhed placeret på Mors, kan du få gratis sparring og vejledning af Erhvervsrådet. Vores erfarne og uvildige konsulenter er altid klar til at hjælpe dig videre og vi tager gerne mødet i din virksomhed. Mødet sker naturligvis i fuld fortrolighed.

 

Vi har god erfaring med at afklare udfordringer eller problemstillinger. Og vi stiller gerne de spørgsmål, du måske ikke selv har tænkt på, eller har sneget dig uden om. Vi udfordrer dig gerne på områder, hvor ingen andre har spurgt ind eller været kritiske, både i det store perspektiv eller ned i detaljen.

Professionel vejledning

 

En af vores største styrker er et vidtforgrenet netværk, som vi gerne bringer i spil for at hjælpe dig. Vores store netværk af samarbejdspartnere både nationalt og internationalt, kan vi bringe i spil og det vil give dig værdifuld indsigt og kontakter der kan være med til at sætte ekstra skub i udviklingen af din virksomhed.

 

Digital vejledning

 

Erhvervsstyrelsen tilbyder adgang til en fælles offentlig digital platform, hvor du kan finde viden og værktøjer til at drive og udvikle din virksomhed. Platformen indeholder vejledning, guides, konkrete tematisering og aktuelle emner, der er kan hjælpe dig og støtte din virksomhed.

Fakta

Vi kender mennesker, virksomheder og organisationer – som du også bør kende!

Kontakt os hvis du vil vide mere 

Flemming Moeslund Sørensen

Jens Vinther Christensen