Iværksættercafé

Om caféen

Erhvervsrådets Iværksættercafé er et tilbud til alle iværksættere og før- startere fra Morsø Kommune. Caféen er også for dig, der har til hensigt at starte som selvstændig på Mors.

 

Iværksættercafeen har fokus på tre områder:

 

  • Vejledning til nystartede
  • Bliv en succesfuld iværksætter
  • Netværk for iværksættere

Caféen holder åbent som et heldags-event, og åbner 4 gange om året, og det er gratis at deltage. Du er velkommen i caféen hele dagen, eller du kan deltage i de specifikke tilbud, der interesserer dig.

Iværksættercaféen er tematiseret ud fra forskellige emner, som er relevante for selvstændige og iværksættere, og indeholder tilbud med blandt andet en individuel dialog, et netværks- og iværksættermiljø samt mulighed for at møde professionelle rådgivere.

 

Du kan deltage lige så ofte du vil i Iværksættercaféen og dermed kan du løbende få svar på dine spørgsmål, og få afklaret de næste skridt i din udvikling.

 

I løbet af dagen bliver der afholdt et uformelt netværksmøde, for alle der har lyst til at deltage, mødet vil vare ca. 1½ time og der vælges et tema fra gang til gang, som omdrejningspunkt. Dato og tid for næste netværksmøde finder du i vores eventkalender.

Tidspunkt

Løbende datoer – se Eventkalender

Hvor

Morsø Erhvervsråd

Hvad laver vi

Netværker og deler erfaringer