Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland – en tæt samarbejdspartner med Morsø Erhvervsråd

Erhvervshus Nordjylland er en af Morsø Erhvervsråds tætte samarbejdspartnere, som også har en filial her i huset på Holgersgade 1.

Sammen arbejder vi for at udvikle erhvervslivet på Mors og i hele Nordjylland og for at tilbyde de bedste løsninger til de behov og muligheder, virksomhederne på Mors må efterspørge. Med hvert vores afsæt tilbyder vi uvildig vejledning, og skaber synergi mellem den lokale og den regionale indsigt. Morsø Erhvervsråd har lokal indsigt i erhvervslivet på Mors og omegn, mens Erhvervshus Nordjylland tilbyder specialiseret vejledning til nordjyske små- og mellemstore virksomheder. Det gør de med udgangspunkt i otte fagområder: Bæredygtighed, digitalisering, eksport, finansiering, kvalificeret arbejdskraft, innovation, ledelse og organisation samt salg og markedsføring.

Erhvervshus Nordjylland er knudepunkt i nordjysk erhvervsfremme, og kan åbne dørene for virksomheder til et stort netværk af øvrige offentlige og private aktører – i Nordjylland, i Danmark og i resten af verden. Erhvervshus Nordjylland er desuden operatør på EU-programmer, der gør det muligt at igangsætte målrettede udviklingsforløb i samarbejde med private rådgivere.

Gå til hjemmeside