Går du med en iværksætter i maven, eller har du lige startet din virksomhed?

 

Alle privatpersoner, som går med tanker om at starte egen virksomhed, er iværksættere.

Mange lønmodtagere har samtidig en iværksættervirksomhed - såkaldte mikroiværksættere.

Alle nystartede virksomheder er de første 3-5 år iværksættere i forhold til de fleste offentlige medfinansierings- og støttemuligheder.

 

Hos Morsø Erhvervsråd tilbyder vi gratis vejledning til iværksættere på Mors. Vi lægger vægt på fortrolighed og nærhed, og at vejledningen udføres af kompetente og certificerede medarbejdere med lang erhvervserfaring.

Vejledningen finder sted i vores lokaler eller hos dig.  

Morsø Erhvervsråd er af Morsø Kommune udpeget til at være det officielle kontaktsted for iværksættere på Mors.

 

Morsø Erhvervsråd har adgang til det offentlige erhvervsfremmesystem i Danmark og er dermed også indgangen til regionale og nationale medfinansierings- og støttemuligheder, som du kan gøre brug af.

På Morsø Erhvervsråds kontor vil du derfor bl.a. kunne træffe medarbejdere fra Erhvervshus Nordjylland, FLAG/LAG og Norddanmarks EU-kontor.

Hertil kommer en række øvrige iværksættertilbud og partnere, som Morsø Erhvervsråd samarbejder med.  

 

Med sparring fra os kan du få hjælp til alt, hvad en iværksætter får brug for. Bl.a. udvikling af forretningsplan, gennemgang af budgetter og alle andre forhold, som har betydning for, at din virksomhed kommer godt fra start.

Uanset hvor langt du er med din idé og din virksomhed, så er der hjælp og vejledning at hente, så du kan træffe den beslutning, som er bedst for dig.  

 

Kontakt Jens eller Flemming på tlf. 97 72 48 00 eller send en mail til post@mer.dk