Skip to main content

Udgivet 27. september 2022 |

Morsø tager stort spring i erhvervsvenlighed, selv i de svære rækker.

Morsø Kommune markerer sig med en flot 2. plads som Danmarks næstmest erhvervsvenlige kommune i 2022, en markant fremgang på 9 pladser. Især kommunens digitale rammer, uddannelse og god sagsbehandling er med til at tegne den store fremgang i Dansk Industris årlige undersøgelse af den lokale erhvervsvenlighed.

”At undersøgelsen kommer ud med de tre førstepladser til Morsø Kommune, er med til at bekræfte at vi igennem længere tid har arbejdet med de rigtige områder. Det er tre områder der er med til at understøtte gode rammebetingelser for erhvervslivet og jeg er meget stolt over det samlede resultat, udtaler Borgmester Hans Ejner Berthelsen(V), Morsø Kommune”

Danmarks næstmest erhvervsvenlige kommune 2022

– Kåret af Dansk Industri

”Det er en utrolig flot placering vi har fået i år og det gør mig stolt at være en del af. Med et stort stykke arbejde, blev fundamentet lagt til at skabe gode vilkår for det lokale erhvervsliv og det er med til at definere gode betingelser og godt samarbejde på Mors, siger bestyrelsesformand Tage Odgaard Nielsen, Morsø Erhvervsråd”

Læs mere om undersøgelsen her: www.danskindustri.dk/le/Morsoe/

Et stort tillykke til Morsø Kommune og Erhvervslivet på Mors, med den flotte placering. Morsø Erhvervsråd