Skip to main content

Kvaliteten og nærheden til kunderne er en af grundene til at Gaard Bageriet fortsat har mange besøgende

| Udgivet 9. november 2022 | 

Morsø Erhvervsråd var på besøg hos Gaard Bageriet på Agerøvej 14 i Karby. Hver fredag holder Marianne sin hyggelige café åben for alle. Den er indrettet i forbindelse med gårdbutikken hvor hun sælger friskbagt brød, kager & søde sager hun selv har produceret. Desuden tilbyder hun et udvalg af lokalt producerede fødevarer, håndværk & gaveideer.

Vi fik en rigtig god snak over kaffen om, hvor vigtigt det er at have det rigtige hold, og at være helt skarp på at styre omkostningerne, så kunderne altid vil få en god oplevelse. Så har de også lyst til at komme forbi en anden gang.

Marianne har fem ansatte, og får også god hjælpe af sin familie. Det er meget tydeligt, at der er lagt enormt meget stolthed i hvert produkt, og den oplevelse som Marianne ønsker kunderne skal have.

Rigtig mange foreninger og organisationer booker arrangementer, hvor caféen bliver åbnet specielt for dem.

Hvis du skulle få lyst til at opleve Gaard Bageriet og evt. bestille varer hos Marianne, så kan du følge dem her på Facebook.

Morsø erhvervsråd besøger rigtig mange af vores medlemsvirksomheder, og vi vil gerne besøge endnu flere. Vi får mange gode input fra virksomhederne, og hjælper også med sparring og hjælp til at finde løsninger. Har du lyst til, at vi kommer forbi hos dig, så kontakt os gerne, så vi kan finde et tidspunkt, der passer dig.