Skip to main content

Iværksættercaféen giver deltagerne inspiration, netværk og gode værktøjer med hjem.

| Udgivet 17. november 2022 | 

Morsø Erhvervsråd åbnede mandag 31. oktober dørene til den første Iværksættercafé. Vi havde åbent hele dagen, og der kom iværksættere fra morgenstunden, og andre dukkede op i løbet af dagen.

Der var en god og spændende dialog omkring bordet, hvor vi blandt andet fik arbejdet med deltagernes tilbud til kunderne og ligeledes blev der trænet i at gennemføre en kort og præcis elevatortal.

Sidst på eftermiddagen fik vi besøg af revisor Knud Erik Christensen fra BDO, som fortalte om hvad der er vigtigt omkring regnskab og han svarede på konkrete spørgsmål fra deltagerne.

Målet er at give iværksættere og før-startere svar på de spørgsmål, som de har brug for til at komme videre med deres ide eller forretning. Så går du med en ide eller er du iværksætter, så håber vi at se dig til vores næste iværksættercafé

Tilmelde dig på vores eventkalender, det er gratis at deltage. Iværksættercafé – Morsø Erhvervsråd (mer.dk)

Der blev arbejdet med forretningsplanen, hvor deltagerne fokuserede på at beskrive det værditilbud de tilbyder deres kunder. Ejgil, Anja og Camilla var med fra morgenstunden, og fik god inspiration til deres forretninger.