Skip to main content

Morsø Erhvervsråd inviterede virksomhederne til en spændende formiddag hos Bila A/S

| Udgivet 10. december 2022 | 

Trods kraftigt snevejr nåede næsten alle tilmeldte frem til en spændende formiddag. Manufactoring Academy Denmark – også kendt som MADE og DAMRC, der står for Danish Advanced Manufacturing Research Center er to non-profit forskningscentre for produktionsvirksomhederne i Danmark.

MADE er udpeget som den nationale klynge for avanceret produktion af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

DAMRC er et forsknings- og udviklingscenter for avancerede produktionsteknologier, der udvikler og omdanner den nyeste viden til praktiske løsninger i tæt samarbejde med universiteterne til gavn for danske industrivirksomheders globale konkurrenceevne.

De har en række spændende programmer, som virksomhederne på Mors kunne komme og høre mere om.

Vi fik bl.a. demonstreret teknikken ”Materialenormalisering ved hjælp af Vibratory Stress Relief” (VSR), som vil kunne spare virksomhederne mange penge og mindske udledningen af CO2. Vi sluttede af med en rigtig god rundvisning på Bila A/S.

Der blev lyttet intenst da DAMRC præsenterede deres Vibratory Stress Relief princip for tilhørerne til dagens arrangement hos BILA.