Skip to main content

Jesper fra Energi Consult har overtaget den bygning han selv var lejer i

| Udgivet 1. februar 2023 |

Jesper Bilstrup står bag firmaet EnergiConsult. Han har rigtig mange opgaver i hele Danmark, og har netop landet en opgave for Københavns Kommune, hvor han skal stå for energimærkningen i nogle af deres ejendomme. Det er et af Jespers specialer. Desuden er han travlt beskæftiget med energisyn hos virksomhederne, da der er et lovkrav om, at dette skal gøres hvert fjerde år. Desuden er Jesper autoriseret til at trykprøve nye huse. Han er i det hele taget ham man går til, når man vil nå sikkert i mål med sine energiprojekter.

Som noget nyt har Jesper overtaget den ejendom EnergiConsult indtil årsskiftet har været lejer af. ”Jeg fik et tilbud om at overtage ejendommen af ejeren, og det gav god mening, da jeg bor tæt på, og derfor kan sikre, at alle lejere får den bedste service, hvis noget skulle opstå”. Lige nu har Jesper tre gode lokaler til leje. ”Jeg har sat huslejen så den starter fra 2.500 kr. ex. moms.” ”Det er med det hele, altså både varme, strøm og internet.” ”Og da det er KCIT som også er lejer her, der står for den del, så er vi sikre på, at det nok skal virke”. ”Med den pris kan en iværksætter eller andre hurtigt komme i gang, og så er der rene linjer omkring udgifterne til husleje i budgettet”, fortsætter Jesper.

Har du brug for energioptimering, hjælp til dit energiprojekt, eller er du ude efter et lokale, så kan du læse mere om EnergiConsult her: EnergiConsult – EnergiConsult

 Jesper har lige nu tre ledige lejemål på Højbro 34, hvor han selv har sit kontor.