Skip to main content

Virksomheder kan nu få hjælp til at løfte kompetencerne

| Udgivet 5. februar 2023 |

CO2Vision er et skræddersyet forløb, som løfter kompetencerne i virksomhederne, når det handler om at opfange, lagre, genanvende og transportere CO2.

Nordjylland skal være forgangsregion for fremtidens grønne erhverv. Vi skal vise, at der er store klimagevinster og store vækst- og beskæftigelsesmuligheder ved at uddanne og opkvalificere medarbejdere til at varetage arbejdsopgaver, udnytte digitale løsninger og etablere den relevante infrastruktur. Der skal frem til 2030 skabes 5.000 nye arbejdspladser i industrien for CO2 fangst, anvendelse, lagring og transport.

Hvis du vil være med i det, kan ledelsen og medarbejderne i din virksomhed have brug for opkvalificering. Og der er hjælp at hente!

Gennem projektet CO2Vision, kan du få økonomisk støtte til opkvalificering af ledere og medarbejdere, så din virksomhed kan stå kompetencemæssigt endnu stærkere i arbejdet med den grønne omstilling. Opkvalificeringen kan være et individuelt forløb for dine nøglemedarbejdere, eller et kollektivt forløb sammen med andre virksomheder.

Kompetenceudviklingen gælder også underleverandør og rådgivnings- og servicevirksomheder.

Der er rigtig mange muligheder hvor din virksomhed kan deltage, og her er nogle eksempler på kompetenceløft:

  • Få kompetencer til virksomhedens omstilling til bæredygtig fremtid
  • Lær at udarbejde CO₂-regnskab og rapportering
  • Få uddannet ledere og medarbejdere til at arbejde med kravspecifikationerne, der hører til håndtering af CO₂, brint, ilt mv.
  • Opkvalificering så I får indblik i nye forretningsmodeller omkring vedvarende energi
  • Sikkerhedsgodkendelser til håndtering af CO₂-, brint- og iltcertificeringer

Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder: https://mer.dk/kontakt/.

Du kan også læse mere om programmet CO2 Vision her: https://www.co2vision.dk/