Skip to main content

Bestyrelsen og de ansatte hos Morsø Erhvervsråd, inviterer medlemmerne til Ordinær generalforsamling

| Udgivet 21. februar 2023 |

I år har vi valgt at begynde aftenen med indlæg om et aktuelt tema for erhvervslivet. Et tema der vil være med til at understøtte rammen, for virksomhedernes sociale ansvarlighed og nye krav indenfor den bæredygtige dagsorden.

Vi håber også at I vil være med til at byde velkommen til erhvervsrådet nye chef Susanne Toftegaard Hansen.

Susanne udtaler:

  • Så er jeg tiltrådt hos Morsø Erhvervsråd, hvor jeg har fået en fantastisk modtagelse. Opgaven er nu at opnå indsigt, blive oplyst og samtidig er jeg meget optaget af at få skabt relationer til erhvervslivet og de tætte samarbejdspartnere. Og dermed blive en integreret del af Morsøs erhvervsfællesskab – det håber jeg I vil hjælpe mig med.

Jeg ser derfor meget frem til at møde jer til årets generalforsamling.

Læs programmet og tilmeld dig her: Ordinær generalforsamling hos Morsø Erhvervsråd – Morsø Erhvervsråd (mer.dk)

Tilmelding senest den 9. marts