Skip to main content

Morsø Erhvervsråd har været på efteruddannelse, så vi er endnu bedre rustet til at tage dialogen med virksomhederne på Mors.

| Udgivet 13. marts 2023 |

Erhvervsfremme i krisetider
Morsø Erhvervsråd er medlem af Dansk Erhvervsfremme Forening (DEF), som har lavet et målrettet kursus for erhvervskonsulenter og chefer, hvor der denne gang var særligt fokus på modstandskraft – også kendt som kriseresiliens, i virksomheder.


På kurset dykkede vi ned i en række interessante aspekter af resiliens og undersøgte, hvordan vi kan sikre virksomheder en modstandsdygtighed inden for digitalisering, IT-sikkerhed, supplychain og grøn omstilling.


Vi arbejdede målrettet med de nye konkrete værktøjer, og der blev delt gode tips med kollegerne fra de øvrige erhvervsråd i Danmark. Værktøjerne gør det lettere i vores daglige arbejde at tale med virksomhederne om modstandskraft, og hvordan du som virksomhed kan blive endnu bedre rustet til at være klar til den næste krise.


Vi arbejdede med disse faser, der indgår i sparringen omkring virksomhedernes strategisk modstandsdygtighed:

  • Måling af virksomhedens modstandsdygtighed
  • Fremtidsscenarier
  • Initiativer, der øger robusthed og agilitet
  • Strategisk forankring

Har du lyst til at få en snak med os om, hvad du kan gøre, for at din virksomhed bliver bedst muligt rustet til at modstå en kommende krise, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi arbejdede målrettet med de nye konkrete værktøjer, og der blev delt gode tips med kollegerne fra de øvrige erhvervsråd i Danmark. Værktøjerne gør det lettere i vores daglige arbejde at tale med virksomhederne om modstandskraft, og hvordan du som virksomhed kan blive endnu bedre rustet til at være klar til den næste krise.