Skip to main content

| Udgivet 23. marts 2023 |

Give Steel har i dag ca. 75 medarbejdere, som er tidligere straffede, og som er en meget stor årsag til, at de i dag omsætter for over en milliard. Virksomheden er vokset til i dag at have 650 medarbejdere. Mottoet er ”Give Steel – We Grow People”

Torben Larsen fortalte om sin egen opvækst, og lagde ikke skjul på, at han kendte til det at have en hård opvækst. Han fortalte, at det at have fokus på medarbejderne i en grad, så de kan mærkes, betyder at 2+2 = 5.

”Når folk har afstået deres straf, skal vi hjælpe dem med igen at skabe værdi for samfundet”. ”Det handler om den holdning vi har til vores medarbejdere.” ”For alle virksomheder vil dette skabe værdi, for den loyalitet det giver virksomheden.” Når jeg kigger de 19 år tilbage, hvor vi har været i gang, så er det den største faktor fra at vi startede med at være 7 medarbejdere til i dag at være over 650 medarbejdere og en omsætning over en milliard.” 

Torben udfordrede den voksne generations opfattelse af de der unge, at ”De er også luddovne, forkælede, tabere, og at de aldrig bliver til noget”. Det møder de overalt, og det hjælper ikke de unge – de kan ikke selv gøre ved den situation hvor de er i dag. Der er blevet formet af nogle omstændigheder de ikke selv er herre over. Vi bliver som virksomheder nødt til at bidrage med at tage og give disse unge en chance.”

Vil du læse mere om Give Steel, så klik her: Give Steel A/S – en førende stålproducent.