Skip to main content

| Udgivet 24. marts 2023 |

Den digitale måde at handle på er kommet for at blive – og du skal være godt forberedt for at komme i gang

Sammen med Erhvervshus Nordjylland, Thy Erhvervsforum og Morsø Erhvervsråd var virksomhederne inviteret til at lære mere om hvordan du får succes på de digitale markedspladser. De digitale markedspladser svarer til et fysisk shoppingcenter med forskellige butikker. I dag bliver der bare i Danmark omsat for 154 milliarder, og det er et marked der vokser. Tsarin Slavov fra Marketplace Consult fortalte med udgangspunkt i sin egen succeshistorie   om den rejse han har været på. Tsarin understregede hvor vigtigt det er at være godt forberedt, og at du får den største succes ved at starte i det små, og så gradvist udvide til flere markedspladser.

Klaus Sørensen fra Konpap A/S i Thisted delte sine egne erfaringer og gav mange gode råd til deltagerne på hvordan de bedst muligt kan etablere en webshop i sameksistens med den fysiske butik.

Der blev lyttet intenst i løbet af arrangementet, og spørgelysten var stor blandt deltagerne.

Som en forlængelse af mødet har Erhvervshus Nordjylland gjort det muligt, at deltagerne kan arbejde videre med deres egne planer om at komme i gang med nethandlen. De kan deltage i en gratis workshop med Tsarin Slavov, som bygger videre på dagens dialog om de digitale markedspladser.