Skip to main content

| Udgivet 25. marts 2023 |

Malthe Houe vinder endnu en pris!

Prisen gik til en ung mand, der igennem længere tid har gjort en stor og positiv forskel for erhvervslivet på Mors. Malte Houe blev årets vinder, og kunne dermed stille endnu en pris på sin hylde derhjemme. Tidligere på måneden modtog Malte Houe også Danmarks kulturformidlingspris, Artbeat Prisen.

Morsø Erhvervsråd gav følgende begrundelse for valget af Malte Houe som modtager af Den Gyldne Musling:

“Den Gyldne Musling uddeles i år til en kreativ ”ildsjæl,” der har stor fokus på at udvikle sin forretning og der allerede i en tidlig alder påbegyndte rejsen om sin drøm.

Årets vinder er visionær og deltager i mange aktiviteter til gavn for det lokale erhvervsliv og Mors. Han er uden tvivl en som mange iværksættere kan spejle sig op imod, og finde inspiration hos. Han står i dag med en succesfuld virksomhed og spås en lovende fremtid og frem for alt er han en fantastisk iværksætter og ambassadør for Mors.

Det er gået stærkt, og i dag buldrer 4 unge medarbejdere derud af. Forretningen omfatter videoproduktion, spots, udvikling af markedsføringskoncepter mv. Virksomheden er meget lokalt forankret og har i dag ”slået sit navn fast” på markedet og ordrebogen er godt fyldt op.

I medierne kunne man læse om “Danmarks Yngste Filmselskab” kørende rundt i Tuk Tuk og bosiddende i en campingvogn.

Det er derfor meget velfortjent, at hædersprisen ”Den Gyldne Musling” går til Malte Houe fra Houe Film.

– Hjertelig tillykke fra Morsø Erhvervsråd –