Skip to main content

| Udgivet 18. april 2023 |

Stort udbytte ud af karrieredagen i Gigantium

Morsø Erhvervsråd har talt med HR-Partner hos Bila A/S Pia Elkjær om hendes oplevelse af Karrieredagen i Aalborg.

”Vi arbejder med en bred pallette af stillinger her hos Bila A/S, og vi har brug for mennesker med mange forskellige kvalifikationer. Det er vigtigt hele tiden at være til stede, og at være synlig der hvor de potentielle medarbejdere er. Formålet med at vi deltog i karrieredagen var at vise de muligheder som Bila A/S kan tilbyde. Udover ordinære ansættelser har vi også mange gode praktiksamarbejder. De fører ofte til fastansættelser, og har den store fordel, at vi har set hinanden an. De kender os som virksomhed, og vi kender dem, og ved hvad de står for.”

”En af de bedste ting vi fik ud af at være med, var den måde vi fik gjort opmærksom på, hvad Mors er for et sted. Sammen får vi fortalt potentielle medarbejdere om livet på Mors.”

”Vi fik også mødt mange relevante kandidater. De var nysgerrige, og opsøgende, og var rigtig gode til at fortælle os hvad de var optaget af. Det var med til at åbne vores øjne for hvilke typer kandidater der også findes, som kunne være interessante for os.”

”Et par gode råd til andre virksomheder som overvejer at deltage i næste års Karrieredag er, at de skal bruge muligheden for at tage med, for at høre hvad de studerende kan. Vi får vist vores egen virksomhed for de studerende, og vi får lært hvad vi selv kan gøre mere af, for at nå ud til dem. Vi får åbnet vores øjne for at vi skal bruge hele paletten for at være mere synlig.” ”Man skal ikke være bange for at deltage. Man behøver ikke have et stort apparat for at have praktikanter. Det vigtigste er, at man kan give dem den nødvendige opmærksomhed. Det handler også om at få de studerende til at forklare, hvad de selv kan byde ind med i et praktiksamarbejde. Det er gennem dialogen med folk, at det lykkes.”

Pia Elkjær som er HR-Partner hos Bila A/S fik talt med rigtig mange dygtige studerende, og Bila A/S har nu fået fyldt kandidatbanken godt op og skabt nogle værdifulde kontakter med de studerende.