Skip to main content

| Udgivet 16. maj 2023 |

Har din virksomhed brug for nye kompetencer til den næste udviklingsopgave, så kan du søge om tilskud til lønomkostningerne det første halve år.

 

Programmet er målrette SMV virksomheder og har til formål at understøtte udvikling- og kompetencetilførsel i virksomhederne, blandt andet ved at tilføre ny viden i organisationen.

SMV:Vækstpiloten skal være med til at afdække behov og implementere nødvendige tiltag, for at virksomheden kan nå i mål, med at styrke en konkret vækst- og indtjeningsmulighed. Og opgaven skal have et forretningsmæssigt perspektiv, der vil styrke virksomheden i fremtiden.

Opgaven kan være indenfor flere områder, men skal primært have det formål at tilføre virksomheden kompetencer, som den ikke besidder i dag.

For eksempel: Projektstyring, internationalisering, bæredygtig omstilling, procesoptimering, markedsføring, HR-området, digitalisering mv.

Ønsker du at få mere viden om støtteprogrammet eller høre om det er noget for din virksomhed. Så kontakt Seniorkonsulent Flemming Moeslund Sørensen på tlf. 7196 3828.

Du kan læse mere om programmet her: SMV:Vækstpilot | Virksomhedsprogrammet