Skip to main content

| Udgivet 26. juni 2023 |

Morsø Erhvervsråd var på virksomhedsbesøg hos CP Sourcing, hvor det daglige medarbejdermøde med staben i Kina lige skulle gøres færdigt.

Per Håhr Veiles virksomhed har direkte kontakt til sine medarbejdere i Kina. På kontoret er der en skærm, og med et webkamera i begge ender, er det som om medarbejderne sidder lige inde ved siden af. ”Det er en rigtig god måde at have den daglige kontakt, og det er med til at sikre kvaliteten, og fjerne misforståelser, så vi lynhurtigt får produktionen på sporet, hvis der er spørgsmål.”

C.P.Sourcing lever af at assistere andre selskaber med at outsource produktionen af dele eller færdige salgsklare produkter, i det meste af Asien. De har kunder i hele verden, bl.a. New Zealand, Tyskland, Sverige og selvfølgelig også i Danmark.  

Per kan levere stort set alt. Han har sine egne 3D printere, og det han ikke selv kan lave i Danmark, får han hurtigt produceret med hjælp fra medarbejderne i Kina. Emnerne hans virksomhed arbejder med er f.eks. designermøbler, plastikredskaber, metalemner, varmeborde, olieskimmere, firmagaver og high end hi-fi-udstyr.

”Vi har flere store kendte mærkevarer, som vi leverer til. De vælger typisk os, fordi vi står inde for kvaliteten. Vores fejlprocent ligger markant under hvad andre accepterer i branchen, for det er det vi er gode til.” Per viser en lampe fra en serie han er i færd med at producere for en kunde. I den seneste serie af lamper har en enkelt eller to haft en fejl, og det bliver naturligvis løst. ”Den her har jeg valgt at skille helt ad, for at finde ud af, om der er noget i designprocessen vi kan lære af og undgå i fremtiden.”

Per hjælper virksomheder, der har en konkret opgave de vil have produceret Han er også god at tage snakken med, hvis du har en ide, men ikke lige ved, hvordan du skal gribe det an med at få den produceret. Her kan Per hjælpe dig med at komme videre.

Hvis du vil læse mere om hvordan C.P. Sourcing arbejder, og går du selv med en ide, du gerne vil have prøvet af, så kan du læse mere på hjemmesiden her: https://www.cp-sourcing.dk/.    Har du også lyst til at vi kommer forbi hos dig, er du altid meget velkommen til at Morsø Erhvervsråd: Kontakt – Morsø Erhvervsråd (mer.dk)

Per fra CP Sourcing

Per står foran en række af de forskellige produkter han har hjulpet danske virksomheder med at fremstille.