Skip to main content

| Udgivet 7. juli 2023 |

Erhvervschefen ønsker alle en god sommer

 

 

 

Tak for den gode modtagelse

Som ny erhvervschef på Mors, ansat den 1. februar 2023, så er det mig magtpåliggende i min sommerhilsen at takke alle for den fremragende modtagelse og tillid der møder mig hos medlemmer, virksomheder og samarbejdspartnere – det er en fornøjelse.

 

 

 

Gang i erhvervslivet

Erhvervslivet på Mors er generelt i en god gænge og vækster. Arbejdskraften er til stede men udfordringen er tiltrækning af højtuddannet arbejdskraft og lærlinge. Det er en forudsætning for fremtiden at vi får skabt en bedre balance på dette område.

Flere virksomheder befinder sig på lukrative nicheprægede markeder og er klar på at levere kundespecifikt også internationalt. Det er kort sagt imponerende og givende at opleve et erhvervsliv der på den måde udvikler og skaber omsætning samt arbejdspladser lokalt.

 

 

 

Nye tiltag og indsatser i efteråret

Vi har spændende planer for efteråret, og her vil jeg bare nævne nogle få:

  • Dialogmøde om fælles deltagelse i KarriererDagene i Ålborg 2024 – samling af virksomhedsgruppe
  • Informationsmøde om nyt kompetenceforløb ”Bliv Klima-Parat”
  • Gennemførsel af 5 hovedmoduler vedr. ”Bliv Klima-Parat” – klima og grønt mindset, klimaregnskab, energioptimering, cirkulær økonomi og branding af den grønne profil mv.
  • Deltagelse i udvikling af BusinessPark Mors koncept
  • Netværksmøder – ejerledernetværk & markedsføringsnetværket – begge åbne for nye medlemmer
  • Fortsætte vores Iværksættercafe aktiviteter omkring etablering og opstart af virksomhed
  • Gennemførsel af masser af virksomhedsbesøg – og det ser vi virkeligt frem til og håber I vil tage godt imod os!

Så der er meget godt på tegnebrættet i sensommeren og efteråret, og vi håber I vil bakke op og hjælpe os med at udvikle relevante og værdiskabende initiativer til gavn for erhvervsudvikling og vækst på Mors. Se nærmere på hjemmesiden: www.mer.dk

 

 

God sommer!

Sammen med mine skønne kolleger på Erhvervskontoret vil jeg ønske jer alle en rigtig god sommer.

Husk at vi altid bare er et telefonopkald eller en mail væk, hvis I har brug for assistance af den ene eller anden art. Så kommer vi ud til jer i en fart.

Bemærk også at kontoret er bemandet og åbent hele sommeren – så går man med en iværksætterdrøm i maven. Så tag fat i Morsø Erhvervsråd og vi er klar til at hjælpe hele sommeren!

Mange sommerhilsener

Susanne Toftegaard Hansen