Skip to main content

| Udgivet 1. august 2023 |

Sacha Bakkemose har i 3,5 år været under uddannelse som tatovør. Nu kan hun endelig føre sin drøm ud i livet.

 

Når man finder ud af noget man er god til, så er det endnu bedre, at man så kan gøre det til sin levevej.

Sacha har været forbi hos Morsø erhvervsråd for at få hjælp til at blive selvstændig. Hun har et talent, som andre også har fået øje på, og derfor har hun nu gjort sin drøm til virkelig – at blive tatovør, og stå på egne ben.

 

Sacha laver alt fra store kropstatoveringer i mange farver, som hun designer sammen med kunden, til de helt små tatoveringer, som kan have en meget personlig betydning for den der tatoveres. Ved at spørge ind til hvad kunden har af egne tanker, og med hjælp fra hendes erfaring og værktøjer, formår hun at skabe nogle helt fantastiske tatoveringer, som det kan tage noget tid at gøre færdige. Men resultaterne er helt enestående flotte.

 

Som noget helt særligt tilbyder hun også at kunderne kan få lavet permanent make-up (Bryn).  Det er der rigtig mange kvinder, der vælger.

 

Desuden er der et stort marked for både mænd og kvinder, der begynder at miste håret. Det kan man løse ved noget der hedder Scalp Micro Pigmentation. Det arbejder Sacha på at få ind som endnu et tilbud til sine kunder.

 

Ved hjælp af tatoveringer kan Sacha gøre underværker for den enkelte.

 

Sacha bor på Mors, og åbner 1. august på Præstbrovej 290 Øster Jølby, 7950 Erslev. 

 

Læs mere på: www.sasstb.com

 

Åbningstilbud