Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE

| Udgivet 10. august 2023 |

Morsø Erhvervsråd har inviteret teaterdirektør Gitta Malling til den kommende Iværksættercafé 4. september, hvor hun vil hjælpe iværksætterne med at blive knivskarpe til at kommunikere deres budskab, når de står overfor andre mennesker

 

Iværksættere er rigtig gode til det de arbejder med. Det er derfor de vælger at blive selvstændige. Men en af de største udfordringer de fleste oplever er at skulle ”sælge” sin ide til andre, f.eks. til en bankmedarbejder, en revisor eller en potentiel kunde. Selv om man øver sig på ”Elevatortalen”, har mange alligevel svært ved at få det til at lyde naturligt, ofte fordi man er nervøs og føler, at man ikke er den fødte taler, siger Jens Vinther Christensen fra Morsø Erhvervsråd, som fortsætter: Derfor er det et stort privilegie, at det er blevet muligt for os at få direktøren for Limfjordsteatret Gitta Malling til at komme til den næste Iværksættercafé 4. september og hjælpe iværksætterne med at håndtere det at skulle sælge sin ide til andre. Ofte har man jo kun et forsøg, så det er vigtigt, at man gør det så godt som muligt.    

 

Gitta Malling er en stor kapacitet, når det kommer til at skulle sælge sin idé til andre relevante mennesker. Hun underviser bl.a. de nye iværksættere på innovationslinjen på Handelsgymnasiet på Mors, når de drager ud og deltager i konkurrencer – og vinder! Gitta er desuden i en 4 årig periode udnævnt af Kulturministeren til at være bestyrelsesleder for Statens Kunstfond.

 

Jeg har holdt mange taler, hvor jeg skulle ”sælge” sig selv og teatret til fondene, da Limfjordsteatret gerne ville bygge et nyt teater. Jeg glæder mig til at inspirere iværksætterne til at håndtere netop den situation som er så vigtig for at få deres virksomheder til at lykkes og vokse, siger Gitta Malling.

 

Gittas indlæg på Iværksættercaféen har titlen ”Er elevatortalen altid det rigtige værktøj?”

 

Gitta vil komme ind på hvordan man kan sælge sin ide med størst mulig effekt. Hun vil dele opskriften på hvad du som iværksætter skal tænke på. Og så vil hun give værktøjer til hvordan du håndterer din nervøsitet.

 

Det bliver en helt igennem fantastisk oplevelse, og så er det ganske gratis, når du er iværksætter på Mors. Du vil helt sikkert få meget med hjem, der kan hjælpe dig som iværksætter, slutter Jens Vinther Christensen der er erhvervskonsulent hos Morsø Erhvervsråd.

 

For yderligere information og tilmelding:

https://mer.dk/event/ivaerksaettercafe-5/