Skip to main content

| Udgivet 14. september 2023 |

Vi skal være meget miljøbevidste i dag, så Volvos dele vi har skiftet ud, returnerer vi til Sverige så de bliver genanvendt.

 

Når man tænker biler, så kan man i dag ikke undlade også at tænke grønt. Her er Halkjærs Auto A/S rigtig godt med. Olien bliver opsamlet og renset, så den kan genanvendes. ”Dele vi skifter på kundernes biler bliver returneret til Sverige, hvor de så bliver genanvendt der. Vi tænker hele tiden på at forbedre vores virksomhed omkring det grønne, for kunderne efterspørger det, og vi synes også selv, det er en god ide at tage ansvar.” fortæller Janni og Jakob Halkjær. I hverdagen står Janni for reservedelslageret, salgsafdelingen og det administrative, mens hendes mand Jacob står for værkstedet og alt det praktiske.

 

Jacob overtog forretningen fra sin far, og i 2001 udvidede han forretningen da han overtog Volvo-Renault forretningen i Thisted, så hele Thy og Mors området nu er dækket.

 

”Selv om vi er autoriseret til at lave salg, service og vedligeholdelse af Volvo Renault, som har meget høje standarder, så laver vi alle typer biler, både personbiler, men også busser og lastbiler tager vi os af. Uanset hvilket mærke din bil er, så skal vi nok tage os af den. Vi har endda haft en elektrisk ladcykel forbi vores værksted, og den fik vi også op og køre igen”, siger Jacob, mens han og Janni viser rundt.

 

Halkjærs Auto A/S har et stort udvalg af biler, både brugte og nye. Udover Renault og Volvo er de også autoriseret servicecenter for Dacia og Polstar.

 

Se mere og læs om Halkjærs Auto på deres hjemmeside: Nykøbing Mors | Halkjærs Auto A/S | Danmark (halkjaersauto.dk)