Skip to main content

| Udgivet 5. oktober 2023 |

Morsø Erhvervsråd åbnede en stand på MatchMaking messen på UCN i Aalborg

 

Sammen med Vils Entreprenørforretning, Flex Trim og ca. 140 andre virksomheder, stillede Erhvervsrådet op med en stand på messen og skabte rammen for mødet med de studerende, som skal i virksomhedspraktik i januar 2024.Vi kunne godt mærke, at der var rift om de studerende, da vi deltog i MatchMaking messen hos UCN i uge 39. De studerende var nysgerrige på vores praktikopslag og muligheder for samarbejde med virksomheder på Mors, og vi fik mange gode dialoger med dem i løbet af formiddagen.

 

Med en praktikant ombord får virksomheden friske øjne på nye muligheder og kvalificerede løsninger på opgaver. Og derfor er det vigtigt for virksomhederne og os hos erhvervsrådet, at vise de studerende, at der er en bred sammensætning af virksomheder og mangfoldighed af praktik- og jobmuligheder på Mors. MatchMaking messerne afholdes halvårligt hos mange uddannelsesinstitutioner og er en unik mulighed for at brande din virksomhed og vise, hvorfor I er en attraktiv arbejdsplads.

 

Den næste MatchMaking messe finder sted i marts 2024. Vil du høre om næste MatchMaking eller jobmesse, så kontakt Flemming hos Morsø Erhvervsråd på 7196 3828.