Skip to main content

| Udgivet 28. november 2023 |

Traneholm College har ledige ungdomsboliger i Nykøbing – måske din elev eller lærling mangler en lækker ny bolig i en “ungdoms-bydel” med et godt sammenhold og fællesskab med andre unge under uddannelse på Mors

 

På Tranevej i Nykøbing ligger to helt nyopførte boligblokke med over 50 ungdomslejligheder. Traneholm College blev indviet i 2023 og ligger i umiddelbar tilknytning til Morsøs ungdomsuddannelses- og sportsinstitutioner.

 

Visionen bag byggeriet har været at skabe en aktiv og prisvenlig “ungdomsbydel”, hvor unge under uddannelse på Mors kan bo godt og billigt sammen med andre unge mennesker. Der er fællesarealer i begge bygninger, hvor de unge finder sammen til fællesspisning, spilaftener, filmaftener og bare naturligt mødes, når de bevæger sig rundt i huset.

 

Det er et helt nyt byggeri, men på trods af det, så er det nogle yderst rimelige priser. F.eks. kan du få 38 m2 for kun 2.937,- pr. måned. Derudover er indskuddene lige reduceret med ca. 50%, så indskuddene ligger fra 9.000-15.000 kr. 

 

Lige nu er der ledige boliger på Traneholm College. Så har du en elev eller en lærling, som mangler et sted at bo tæt på job og virksomhed eller studie, så er her en rigtig god mulighed. Der kan ligeledes søges om indskudslån hos Morsø Kommune til boligerne. 

 

For mere information og booking af en uforpligtigende fremvisning kontakt Servicecenter Bolignord på Sc.bolignord@domea.dk eller tlf.nr. 76 44 46 00