Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE

| Udgivet 11. december 2023 |

Stærkt samarbejde gavner Mors og øens virksomheder

 

Samarbejdet mellem Morsø Erhvervsråd og Erhvervshus Nordjylland er en gevinst for Morsø Kommune og øens erhvervsliv. Siden september er der også kommet endnu flere muligheder i Holgersgade for at få viden og sparring inden for en lang række områder.

 

Morsø Kommune er med i toppen af danske kommuner, når Dansk Industri tager pulsen på erhvervsvenligheden. Det skyldes også det store fælles og lokale fokus på, at øen skal være et attraktivt sted at udvikle og drive sin virksomhed.

Denne indsats sker i tæt samspil med blandt andet to stærke samarbejdspartnere i Holgersgade 1 i Nykøbing. Her holder Morsø Erhvervsråd til, og der er også et filial af Erhvervshus Nordjylland.

Sammen arbejder de for at udvikle erhvervslivet på Mors og for at tilbyde de bedste løsninger til de behov og muligheder, virksomhederne på Mors må efterspørge.

Øget indsats

Hos Morsø Erhvervsråd glæder man sig også over samarbejdet, som forsætter med at vokse og give nye skud på stammen.  Det gælder blandt andet de såkaldte vidensmøder. Formålet er at samle lokale virksomheder og eksperter for at diskutere og udveksle viden og information om dagens emne – kort og effektivt.

Siden september er der også hver uge blevet muligheder for at booke et personligt møde på Mors med en forretningsudvikler fra erhvervshuset. Der er fastlagte og forskellige temaer hver uge, som der er mulighed for at få en skræddersyet rådgivning omkring til den enkelte virksomhed.

– Vi er rigtig glade for det gode samarbejde med Erhvervshus Nordjylland. Der er en masse dygtige medarbejdere, som kan supplere med specialviden til gavn for erhvervslivet på øen. Siden september har erhvervshuset øget aktiviteterne på Mors, hvor man kan booke et møde med en forretningsudvikler. Det er med til at gøre vores tilbud til det lokale erhvervsliv endnu stærkere og med til at løfte udviklingen på Mors, siger Susanne Toftegaard Hansen, som er erhvervschef hos Morsø Erhvervsråd.

Hun håber, at endnu flere lokale virksomheder vil få øje på tilbuddet, da det kan være en rigtig god hjælp og inspiration. Man kan finde mere information og kontaktoplysninger på Morsø Erhvervsråds hjemmeside: www.mer.dk 

Ny mulighed den 18. december

Der kan lige nu bookes en tid til næste besøg af en forretningsudvikler, som finder sted 18. december. Emnerne, som konsulenten kan hjælpe med denne gang, er:

Tænke nyt i forhold til rekruttering af nye medarbejdere, 360 graders analyse af din virksomhed, Hjælp til ejerskifte, Professionel bestyrelse, Vækst- og strategiplan, Bæredygtige og digital forretningsudvikling, Organisationsudvikling, Ressource styring – og meget mere

 

FAKTA

Erhvervshus Nordjylland har forretningsudviklere inden for en lang række området, blandt andet:

  • Bæredygtighed
  • Digitalisering og automatisering
  • Finansiering
  • Innovation
  • Internationalisering
  • Kvalificeret arbejdskraft og social inklusion
  • Ledelse og organisation
  • Salg og markedsføring
  • Modgang i din virksomhed
  • Cybersikkerhed

 

Erhvervshus Nordjylland er knudepunkt i nordjysk erhvervsfremme, og kan åbne dørene for virksomheder til et stort netværk af øvrige offentlige og private aktører – i Nordjylland, i Danmark og i resten af verden.

Erhvervshus Nordjylland er desuden operatør på EU-programmer og støtteordninger, der gør det muligt at igangsætte målrettede udviklingsforløb i samarbejde med private rådgivere.