Skip to main content

| Udgivet 15. marts 2024 |

 

Årets generalforsamling i Morsø Erhvervsråd


Tirsdag aften slog vi dørene op til årets generalforsamling, og sikke en fantastisk aften vi fik sammen med ca. 100 af vores medlemmer. Af hjertet tak fordi I mødte op og viste jeres støtte til vores erhvervsliv og det stærke erhvervsfællesskab på Mors.

Udover den ordinære generalforsamling, havde vi krydret aftenen med to spændende indlæg om det højaktuelle emne kunstig intelligens.
Først fik vi en mere teknisk indføring til AI, hvor vi havde inviteret Daniel Turi Hedelund fra Teknologisk Institut, og derefter gik Leo Østergaard fra SKOV A/S på og fortalte om den mere praktiske del, og hvordan de bruger AI og kunstig intelligens hos SKOV A/S. Det var virkelig interessant og gav en masse spændende viden med hjem.

Derudover fik vi et kig ind i projektet omkring BusinessPark Mors fra vores næstformand i bestyrelsen Torben Eilskov Leth, som sammen med Mathias Boll Overgaard fra Byggernyt havde lavet en 3D visualisering af projektet (læs mere her: http://businessparkmors.dk/). Sidst men ikke mindst en præsentation af Made in Produktionsdanmark fra Malte Houe fra Houe Film.

Vi fik også uddelt vores priser, som i år gik til Gitte Fauersbækk fra Grøn Thy og Egon Worm fra Worm ApS…stort tillykke 👏🏻

Vi er dybt taknemmelige over det stærke erhvervsfællesskab vi har på Mors…TAK.