Skip to main content

| Udgivet 20. marts 2024 |

 

Karrieremessen i Aalborg 2024: En Bro Mellem Uddannelse og Erhvervsliv

 

Den 19. marts blev et vigtigt mødested for studerende og nyuddannede fra hele Nordjylland. Karrieremessen i Aalborg åbnede dørene og bød velkommen til en verden af muligheder. Det var en dag fyldt med engagement og entusiasme, hvor fremtidens arbejdskraft mødte potentielle arbejdsgivere.

Det var en fornøjelse, at se de mange glade ansigter, der kom for at udforske fremtidige samarbejder. Dialogen flød, og kontakter blev skabt – kontakter, der forhåbentlig vil blomstre til langvarige professionelle relationer.

 

Lokal Stolthed på Morsø Fællesstand

Morsø fællesstanden var et bevis på lokal styrke og samarbejde. Med repræsentanter fra HE-VA, BILA, IMERYS, og OUTRUP VINDUER & DØRE, blev standen et centrum for samtaler om praktikpladser og jobmuligheder. Og med næsten 2000 besøgende var der stor interesse for både karrieremuligheder og den spændende konkurrence om en Balcone El-grill fra MORSOE.

 

Nordjysk Samarbejde Skaber Fremtid

På Nordjysk Samarbejdes stand var Morsø Kommune, Jobcenter Mors, og Morsø Erhvervsråd godt repræsenteret. Sammen med otte andre nordjyske kommuner blev der knyttet bånd til de studerende, og hver kommune fik chancen for at fremhæve sig som et attraktivt sted at bo og arbejde.

 

En Messe Med Bred Appel

Karrieremessen i Aalborg stod endnu engang som en af Danmarks største karrieremesser. Med fokus på fysisk rekruttering og Employer Branding, tiltrak messen studerende fra MARTEC, UCN og Aalborg Universitet. De studerende fik ny inspiration og værktøjer til deres jobsøgning, samt et unikt indblik i samarbejdet med virksomheder fra hele regionen.

 

En stor tak til alle deltagerne, der repræsenterede Morsø og bidrog til at gøre Karrieremessen 2024 til en fantastisk begivenhed.

Det er i fællesskab, vi skaber de bedste resultater – Sammen er vi bedst!