Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE – KUN MORS

| Udgivet 28. maj 2024 |

 

Morsø Erhvervsråd vil skabe netværk med virksomhedsvandringer

Det nye tiltag skal styrke det lokale erhvervsliv ved at fremme kendskab, samarbejde og netværk blandt lokale virksomheder.

 

ERHVERV: Som lokal iværksætter kender du selvfølgelig din egen virksomhed til bunds – og har kendskab til nogle af dem, du samarbejder med.

Men nu kan du blive endnu klogere på erhvervslivet på Mors, når Morsø Erhvervsråd søsætter et nyt initiativ. Det har titlen “VirksomhedsVandring” og er designet til at styrke erhvervslivet på Mors ved at fremme kendskab, samarbejde og netværk blandt lokale virksomheder.

– Konceptet er en del af vores strategi om at skabe et stærkt erhvervsfællesskab på Mors. Det er samtidig en unik mulighed for at få et indblik i øens forskellige virksomheder,” lyder det fra erhvervschef Susanne Toftegaard Hansen.

Det nye initiativ havde premiere mandag den 10. juni, da Kridtvejs Planter i Vils åbnede dørene og tog os alle med indenfor.

– Jens Heltborg, som har været med til at grundlægge firmaet, gav en rundvisning og delte indsigt i virksomhedens drift og historie. Kridtvejs Planter er en planteskole med et bredt udvalg af planter og tilbehør til hus og have og har været en del af Mors’ erhvervsliv siden 1995. Fra engrossalg til åbningen af en butik og senere en webshop har Kridtvejs Planter oplevet en støt vækst, lyder det fra erhvervschefen.

– Vi opfordrer alle medlemmer til at snøre ‘vandrestøvlerne’ og deltage i disse spændende begivenheder. Det er en fantastisk chance for at lære mere om de virksomheder, der driver erhvervsudviklingen på Mors, og for at knytte bånd med andre erhvervsdrivende over en kop kaffe i det fri, siger Susanne Toftegaard Hansen.

Det næste arrangement i rækken er den 23. september hos GrønThy i Solbjerg.

 

INFO

Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig hos Morsø Erhvervsråd her