Skip to main content

| Udgivet 28. juni 2024 |

 

Sommerhilsen fra Erhvervschefen

Kære medlemmer og samarbejdspartnere m.fl.

Sommeren folder sig nu ud med sine lyse dage og varme nætter, og jeg vil tage et øjeblik til at reflektere over de mål og resultater vi hos Morsø Erhvervsråd har realiseret indtil videre i 2024.

 

Nye indsatser 2024 er bl.a.:

  • Nyt initiativ ”Marketing Mødet Mors” med næsten 100 deltagere
  • Nyt klimanetværk med 14 virksomheder
  • Nyt netværk for fremtidens arbejdskraft på Mors
  • Nyt projekt ”Made in ProduktionsDanmark” med 20 virksomheder
  • Udvikling af BusinessPark Mors

 

Herudover er der udviklet nye koncepter indenfor iværksætteri bl.a. et koncept for Iværksætteri som karrierevalg målrettet folkeskole og ungdomsuddannelserne. Formålet er at fremme og anspore til iværksætteri allerede i folkeskolen.

 

Tak for opbakningen

Jeres opbakning har været både bemærkelsesværdig og afgørende for de nye erhvervsudviklings-initiativer der er søsat i første halvår. Vi har i første halvdel af 2024 fået mere end 25 nye medlemmer og har indfriet målet om at være 285 medlemmer i 2024 af Morsø Erhvervsråd – Vi mener det når vi siger vi vil være: ”Et stærkt Erhvervsfællesskab på Mors”!

 

Tag en pause

I løbet af sommeren vil mange af os tage en velfortjent pause, lade op og tilbringe tid med vores kære. Men det er også en tid til at fejre de relationer, vi har skabt med hinanden, og de mål, vi har nået sammen. Lad os bruge ferien på genopladning og til at forberede os på de muligheder, der venter, når vi vender tilbage.

 

God sommer!

Jeg ser frem til at fortsætte vores arbejde sammen, skabe effektfuld erhvervsudvikling, styrke vores netværk og bygge videre på vores fælles vision om, at gøre Morsø Erhvervsråd til virksomhedernes foretrukne mødested på Mors. Vi har år til dato haft ikke mindre end 675 deltagere fordelt på 32 events.

 

Sammen med mine skønne kolleger på erhvervskontoret vil jeg ønske jer alle en rigtig god sommer. Husk at vi altid bare er et telefonopkald eller en mail væk, hvis I har brug for assistance af den ene eller anden art. Så kommer vi ud til jer i en fart.

 

Nyd sommeren, og lad os mødes igen med fornyet energi om vækst og udvikling på Mors.

 

Mange sommerhilsener

Susanne Toftegaard Hansen

Erhvervschef

Mobil: 2172 9930 & mail: sth@mer.dk

 

Vi holder sommerlukket i uge 29 & 30

 

Husk hold øje med vores kommende events på mer.dk