Skip to main content

| Udgivet 8. juli 2024 |

 

Udnyt muligheden for efteruddannelse af dine medarbejdere og få tilskud

 

I disse tider er det vigtigt at finde kreative løsninger for at sikre vores virksomheders og medarbejderes fremtid. En af disse løsninger kan være at overveje efteruddannelse som et alternativ til afskedigelser. Forløbet kan tilrettelægges ude i din virksomhed, hvor der kan bruges materialer fra jeres hverdag i undervisningen. Der findes flere former for økonomisk støtte.

Hvad er fordelene ved efteruddannelse?

Efteruddannelse kan være en win-win situation for både din virksomhed og dine medarbejdere. For virksomhederne betyder det at du kan beholde dygtige medarbejdere og styrke deres kompetencer, hvilket kan være afgørende for din virksomhedens fremtidige succes.

For medarbejdere betyder det, at de opnår nye færdigheder og viden, og at deres kompetencer øges.

Du er meget velkommen til at kontakte VUC Erhverv direkte på telefon 7070 1234, for at høre om de muligheder der findes for netop din virksomhed, og hvilke økonomiske støttemuligheder der vil være aktuelle i dit tilfælde.

 

Du kan læse mere om ordningen her: https://vuctm.dk/virksomheder/, hvor du finder god viden om hvordan processen typisk forløber. Du finder også link til brochuren, hvor der bl.a. er to cases fra hhv. Idealcombi A/S og Elmelund.