Skip to main content

| Udgivet 11. juli 2024 |

 

Vigtigt møde om den nye lov om arbejdstidsregistrering

 

I midten af juni måned afholdte Morsø Erhvervsråd et meget informativt møde, hvor vi sammen med Advokat Christian Ternvig Markussen fra Advokathuset Funch & Nielsen dykkede ned i detaljerne omkring den nye lov om arbejdstidsregistrering, som trådte i kraft den 1. juli 2024. 👨🏼‍⚖️

En stor tak til dagens fremragende indlægsholder og for at dele ekspertise og vejlede os gennem de komplekse aspekter af loven særligt i forhold til hvile og arbejdstid aspektet samt tidsregistreringspolitik.👏🏼

Husk, at det er vigtigt at have et objektivt, pålideligt og tilgængeligt tidsregistreringssystem på plads for at overholde loven og beskytte både medarbejdere og virksomhed pr. 1. juli 2024.

Fun facts: de administrative konsekvenser for erhvervslivet forventes, at være på, samlede omstillingsomkostninger forventes at udgøre ca. 500 mio. kr. Hertil kommer løbende omkostninger til vedligeholdelse og drift på mellem ca. 990 mio. kr. og 2,4 mia. kr. årligt jfr. beskæftigelsesministeriet. 🙃